Neato -käyttäjätutkimus

Suuren Neato –käyttäjäkyselyn tulokset ovat valmistuneet!

Kysyimme toukokuussa 2012 noin 100:lta pidemmän aikaa (yli 6kk) Neato XV-15 pölynimuriorobttia käyttäneiltä mielipiteitä hankinnastaan. Lähes kaikki kyselyn saaneet vastasivat kyselyyn.

Ohessa hieman grafiikkaa vastauksista:

Ensimmäinen kysymys käsitteli vastaajien tyytyväisyyttä Neato XV-15 pölynimurirobottiin. Kuten kaaviosta näkyy niin 81% oli joko tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen hankintaansa. Ainoastaan 2%  tyytymätön hankintaansa.

 

4/5 käyttäjistä käyttää robottia vähintään kerran viikossa

 

90% käyttäjistä on suositellut Neato vähintään yhdelle henkilölle.

 

Monivalintakysymysten lisäksi annoimme vastaajille mahdollisuuden kertoa omin sanoin kokemuksistaan Neato XV-15:n kanssa. Ohessa muutama poiminta vastauksista:

” Laite on toiminut luotettavasti ilman ongelmia. Huonekalujen alle laitettiin pienet korotuspalat ja nyt laite mahtuu siivoamaan ilman huonekalujen siirtelyä tms.”

” Satunnaisia suunnistusongelmia lukuun ottamatta imuri on toiminut hyvin. Yksi parhaimmista ostoksista.”

” Hyvä ostos. Rojunraivaamisrobotti kaivattaisiin kaveriksi, jotta lattialla ei vain olisi niin paljon tavaroita esteenä. Esteenä ne olisivat tavallisellekin imurille - mutta kuka sitä enää jaksaa käyttää!”

” Yllättävän hyvä!”

” Se todellakin toimii oikeasti. Se siivoaa kyseisen kerroksen pääosiltaan hyvin…”

” Siivousjälki yllättänyt positiivisesti, puhdistaa hyvin myös matot koirankarvoista….”

” Tekee hyvää jälkeä ja säästää 45 min perusimuroinnista. Ei törmäile ja jää harvoin jumiin…”

” Huolellinen siivooja. Kaikki paikat siivoaa järjestelmällisesti. Roskasäiliö on helppo ja nopea käyttää.”

” Neato toimii erittäin älykkäästi ja käy läpi kaikki paikat ja vain kerran. Siivoustulos on hyvä…”

” Imuri on toiminut odotetusti. Se vähentää selvästi pölyn määrää, poistaa kenkien mukana sisälle kulkeutunutta irtohiekkaa ja leivänmurut keittiön lattialta. On myös mukavaa, että se säännöllisesti siivoaa myös sängyn alta. Laite pääsee kulkemaan melko hyvin koko talon alueella, siivottavaa pinta-alaa on noin sata neliötä….”

” Neato on kolmas robotti-imurini ja aivan eri planeetalta, kuin edelliset, toinen jopa tuplasti kalliimpi imuri. Meillä Neato imuroi 143 m2 asunnon kahdessa erässä, käy välillä laturissa…”

Powered By OpenCart
Robokeskus.fi © 2017