14 syytä miksi Neato on paras saatavilla oleva robotti-imuri

1. Helppo käyttää

Ylivertainen teknologia tekee Neato robotti-imurista todella helppokäyttöisen. Kun laite on täyteen ladattu, tarvitse vain painaa oranssia 'ON'-painiketta ja imuri alkaa työnsä. Kun pölysäiliö tulee täyteen Neato ilmoittaa siitä äänimerkillä sekä tekstillä ja se on helppo irrottaa ja tyhjentää. Neato Botvac Connected -mallin imurin voit jopa käynnistää älypuhelimella missä tahansa oletkin.

2. Automaattinen lataus

Yhdellä latauksella Neato imuroi noin 80 - 150 m2 riippuen mallista. Jos imuroitavaa on enemmän se siirtyy latauspisteeseen ja nopean virkistyksen jälkeen se palaa takaisin siihen paikkaan mihin viimeksi jäi ja jatkaa siivousta.

3. Järjestelmällinen ja suunnitelmallinen imurointi

Tämä robotti ei kulje satunnaisesti. Neato käyttää apunaan laseria kartoittaakseen huoneen jo ennalta ja päättelee parhaan reitin imurointia varten. Työskennellessään se päivittää muistiaan jatkuvasti ja pitää kirjaa esteistä ja siirretyistä huonekaluista. Tämä johtaa puhtaampaan tulokseen lyhyemmässä ajassa.

4. Suuri pölysäiliö

Pölysäiliö on noin XV malleissa 660 cm3 ja Botvaceissa 700 cmkokoinen, mikä on normaalisti enemmän kuin tarpeeksi koko talon imurointiin. Ensimmäinen imurointikerta tai epäsäännöllinen imurointi voivat johtaa siihen että pöysäiliön tyhjentäminen täytyy tehdä useammin. Pölysäiliö irtoaa tyhjennystä varten helposti. Suodatin on helppo vaihtaa- suodatin suositellaan vaihdettavaksi n. 4 kuukauden välein uuteen. Tästä syystä Robokeskukselta saat yleensä Neatoihin kaksi kappaletta ylimääräisiä suodattimia Neaton mukana.

5. Esteiden väistäminen

Useimmat imurirobotit törmäävät esteeseen saadakseen siitä tiedon, eikä tieto esteestä silti jää niiden muistiin, edes useamman törmäämisen jälkeen. Neato-imurin laser-tunnistin varmistaa törmäilemättömän kulun ja huomioi huonekalut, lemmikit ja ihmiset. Neato ohjaa itsensä sekä kiinteiden että liikuvien kohteiden ohi. Se ei terrorisoi kissaa eikä kaada koiran vesikuppia.

6. Ajastustoiminto

Poissa iltapäivän, vuorokauden, viikon tai pidempään? Haluat imuroidun lattian aamuksi? Helppoa, käytät vain Neaton yksinkertaista mutta monipuolista ajastusohjelmaa.

7. Todellinen imuri

Kuulet ja uskot sen kun ensimäisen kerran käynnistät Neaton. Tämä robotti-imuri ei ole pelkkä lakaisukone, vaan sen imuvoima perustuu keskipakoiskompressoriin. Tehokas ilmanvirtaus yhdistettynä pyöriviin harjoihin poimii tarkasti kaiken tielle osuvan pölyn ja roskat.

8. Terveellinen koti

Neaton on helppoa päästä paikkoihin, joihin tavallinen imuri ei aina pääse. Säännöllisesti käytettynä se poistaa helposti pölyn lisäksi siitepölyn, allergeenit, lemmikkien karvat ja muut terveydelle haitalliset ainekset. Koti on puhdas ja terveellinen asumiselle.

9. Vanhukset ja liikuntarajoitteiset

Mikään ei korvaa sitä että työ tehdään puolestasi. Joillekin kevytkin urakka voi olla haaste. Vanhukset ja liikuntarajoitteiset hyötyvät vapaudesta ja mielenrauhasta kun Neato tekee työn heidän puolestaan.

10. Huone kerrallaan

Satunnainen eteneminen siivouksessa ei ole järkevää ihmisille, joten miksi se olisi sopivaa robotille? Neato ymmärtää oviaukot ja tietää ilman apuakin että sen on siivottava loppuun yksi tila ennen kuin se siirtyy seuraavaan. Jos erityisesti haluat estää robotin etenemisen johonkin tilaan, voit käyttää varusteena olevaa noin kahden metrin mittaista magneettinauhaa, jonka yli Neato ymmärtää olla menemättä.

11. Helppo ylläpitää

Helppo yhden painikkeen käynnistys. Iso pölysäiliö, joka on helppo tyhjentää. Mukana useampi suodatin tai kestosuodatin. Poista likainen suodatin, pese ja laita kuivumaan tai imuroi se normaalilla imurilla silloin tällöin. Vaihda puhdas suodatin laitteeseen. Neato lataa itse itsensä. Käynnistä ja unohda.

12. Puhdistaa kaikki lattiapinnat

Toimii kaikilla pinnoilla: kudotut matot, kokolattiamatot, tiililattiat, puulattiat - Neato hoitelee ne kaikki ilman mitään asetusten vaihtoa. Neliömäinen kulkureitti ulottaa imuroinnin aivan seinälistaan saakka.


Muiden robotti-imureiden satunnainen reitti


Neato-robotin laseravusteinen reittikartta

13. Laserintarkka navigointi

Satunnaisreitit ja kohteisiin törmäily eivät ole tehkas tapa puhdistaa lattiaa. Neato robotti-imuri käyttää viimeisintä tarkkuuslasertekniikkaa oppiakseen puhdistettavan tilan muodot jo ennalta ja pystyy etenemään optimaalisesti aikaa ja latausta säästäen.

14. Ilmaiset ohjelmistopäivitykset

Laser- ja robottitekniikka kehittyvät jatkuvasti. Voit aina ladata halutessasi Neatoon sen viimeisimmät päivitykset Neato Roboticsin sivuilta. Tarvitset vain tietokoneen ja USB-portin!

Katso tästä kaikki saatavilla olevat Neato -mallit!

Robokeskuksesta saat kaupan päälle aina suodattimet ja asiantuntevan palvelun, mikäli tarvitset apua Neaton kanssa.

Powered By OpenCart
Robokeskus.fi © 2017