Robotti-ystävällinen koti

Kuinka tehdään ”robotti-ystävällinen” koti?

Robotti-imuria kannattaa käyttää ohjeen mukaan - silloin on aina siistiä.

Miksi pitäisi  odottaa, että pöly näkyy ja alkaa siivous vasta sitten? Pölyähän on aina ja kaikkialla vaikka sitä ei näkisi.

Robokeskus yritää muuttaa siivoustavan niin, että on aina siistiä.

Kun ensimmäisen kerran käytät robotti-imuria, ota lattialta pois vaatteet, säleverhojen narut ja muut esineet, jotka voivat  tukkia robotin kulun tai jotka se voi imuroida telansa ympärille. Seuraa robottia kun se liikkuu ja poista mahdolliset ongelmat.

Esim. sohvan siirtäminen 5 cm voi olla ratkaiseva, jotta robotti pääsee ahtaaseen paikkaan. On suositeltavaa imuroida normaali-imurilla hankalat ja ahtaat paikat ennen kuin alkaa käyttämään ensimmäistä kertaa robotti-imuria.

Kaikki robotti-imurit voi jättää kotiin (tai toimistoon) siivoamaan ja lähteä itse pois.

Robotti-imurit ylittävät yleensä 1 – 1,5 cm ovenkynnykset. Jotkut asiakkaamme ovat tehneet myös ns. apukynnyksiä varsinaisen kynnyksen yhteyteen jos se on ollut liian korkea roboimurin ylitettäväksi.

Käynnistä robotti-imuri usein, vaikka joka päivä. Näin pölyä ei ennätä kerääntymään nurkkiin ja lattia on aina siisti.  Kun robotti-imuria käyttää säännöllisesti, ei pöly tosiaan keräänny ”villakoiriksi”. Ajan mittaan pölyä kuitenkin kerääntyy paikkoihin joihin robotti ei pääse ja silloin on suositeltavaa käyttää normaali-imuria tai pyyhkiä ne paikat kostealla rätillä.

Joillekin riittää ”yleissiisteys” ja useilla ihmisillä robotti-imuri onkin ainoa imuri. Jos kotona käy siivooja kerran tai kaksi kuukaudessa ovat jotkut asiakkaamme myös hankkineet robotti-imurin pitämään yleissiisteyden siivoojan käyntikertojen ajaksi.

Kysymyksiä? Soita meille - henkilökuntamme kertoo lisää mieluusti!

www.robokeskus.fi
- Robotit palveluksessasi -

 

Powered By OpenCart
Robokeskus.fi © 2017