Keraaminen paistoalusta Big Green Egg L-grillille

Keraaminen paistoalusta Big Green Egg L-grillille
Keraaminen paistoalusta Big Green Egg L-grillille Keraaminen paistoalusta Big Green Egg L-grillille Keraaminen paistoalusta Big Green Egg L-grillille
Valmistaja: Big Green Egg
Tuotekoodi: PSL
Saatavuus: 2 - 5 päivää
Hinta: 129,90€
Veroton: 104,76€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

 Big Green Egg Large -hiiligrillille tarkoitettu keraaminen paistoalusta toimii grillissä esteenä tulen ja ruuan välissä, jolloin ruoka ei ole suorassa kosketuksessa lämmönlähteeseen, vaan lämpö kiertää kuvussa kiertoilmauunin tapaan. Matalassa lämmössä voidaan siis ihanteellisesti valmistaa leipää, pizzoja, lihaa, haudutettuja patoja tai makeita leivoksia paremmaksi kuin tavallisessa uunissa. Jopa joulukinkun voi valmistaa paistoalustan avulla jopa paljon mehukkaammaksi kuin tavallisessa uunissa.

Big Green Egg -grilli on suunniteltu toimimaan täydellisenä ulkoilmaruuanlaittokeskuksena, jossa voi grillata, paahtaa, leipoa ja savustaa. Keraaminen paistoalusta lisää grillin monipuolisuutta entisestään, sillä sen suunnittelusta on otettu huomioon grillin lämpöominaisuudet, mikä mahdollistaa lämmön tehokkaan säteilyn kuvussa, mutta kuitenkin samalla estää liekkien ja kuumuuden ylikypsentämästä ruokaa. Paistoalusta on erittäin hyödyllinen lisävaruste, ja kokeiltuasi sitä et halua enää valmistaa ruokaa keittiössäsi lainkaan!

Keraaminen paistoalusta Big Green Egg L-grillille

  • Tuotemerkki: Big Green Egg
  • Materiaali: Keraamiikka

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Robokeskus.fi © 2017