Keraaminen paistoalusta Big Green Egg Mini-grillille

Keraaminen paistoalusta Big Green Egg Mini-grillille
Keraaminen paistoalusta Big Green Egg Mini-grillille Keraaminen paistoalusta Big Green Egg Mini-grillille Keraaminen paistoalusta Big Green Egg Mini-grillille
Valmistaja: Big Green Egg
Tuotekoodi: PST
Saatavuus: 2 - 5 päivää
Hinta: 69,90€
Veroton: 56,37€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

 Big Green Egg Mini -hiiligrilliin yhteensopiva keraaminen paistoalusta tekee grillistä kiertoilmauunin, jossa voidaan valmistaa alhaisessa lämpötilassa pizzaa, leipää, haudutettuja patoja, kiusauksia tai makeita leivoksia paremmaksi kuin tavallisessa uunissa. Paistoalusta on lämpösuoja, joka varmistaa että grillattava tuote ei ole suorassa kosketuksessa lämmön lähteeseen. Lämpö ei tule suoraan alhaalta ylös, vaan se kiertää grillissä ja tekee grillistä uunimaisen.

Big Green Egg -grilli on suunniteltu toimimaan täydellisenä ulkoilmaruuanlaittokeskuksena, jossa voi grillata, paahtaa, leipoa ja savustaa. Keraaminen paistoalusta lisää grillin monipuolisuutta entisestään, sillä sen suunnittelusta on otettu huomioon grillin lämpöominaisuudet, mikä mahdollistaa lämmön tehokkaan säteilyn kuvussa, mutta kuitenkin samalla estää liekkien ja kuumuuden ylikypsentämästä ruokaa. Paistoalusta on erittäin hyödyllinen lisävaruste, ja kokeiltuasi sitä et halua enää valmistaa ruokaa keittiössäsi lainkaan!

Keraaminen paistoalusta Big Green Egg Mini-grillille

  • Tuotemerkki: Big Green Egg
  • Materiaali: Keraamiikka

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Robokeskus.fi © 2017